پرسش‌های متداول

ما در این صفحه تلاش کرده‌ایم به سئوالاتی که اغلب از ما می‌پرسید، پاسخ بدهیم. اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید می‌توانید از همکاران ما در تیم پشتیبانی از طریق تلگرام یا واتس‌اپ بپرسید.

برای رزرو وقت روانکاوی، می‌توانید به صفحه درمانگران مراجعه و پروفایل آن‌ها را مطالعه کنید. پس از انتخاب درمانگر مورد نظر، برای رزرو وقت از طریق واتس‌اپ یا تلگرام با تیم پشتیبانی تماس بگیرید

 

فرآیند رزرو وقت به صورت آنلاین انجام می‌شود و برای این کار باید به پروفایل درمانگران مراجعه نمایید، درمانگر مدنظر را انتخاب و از طریق واتس‌اپ یا تلگرام اقدام به رزرو کنید. در صورتی که به راهنمایی نیاز دارید، می‌توانید از طریق واتس‌اپ یا تلگرام با تیم پشتیبانی تماس بگیرید.

 

با مطالعه پروفایل درمانگران می‌توانید فرد مد نظرتان را انتخاب کنید و در صورت نیاز به مشورت در مورد انتخاب درمانگر، با تیم پشتیبانی از طریق واتس‌اپ یا تلگرام تماس بگیرید.

 

بله در دیگری درمان‌گرانی که در حوزه‌ی کودک و نوجوان آموزش تحلیلی دیده‌اند، و می‌توانند به صورت آنلاین و حضوری خدمات روان‌درمانی مبتنی بر روانکاوی ارائه کنند. همچنین می‌توانید از همکاران ما جلسات فرزندپروری مبتی بر رویکرد وینیکات دریافت کنید.

در مورد روانکاوی کودک اینجا بخوانید.

بله در دیگری درمان‌گرانی که در حوزه‌ی زوج‌درمانی آموزش تحلیلی دیده‌اند، و می‌توانند به صورت آنلاین و حضوری خدمات زوج‌درمانی مبتنی بر روانکاوی ارائه کنند. 

در مورد زوج‌درمانی تحلیلی اینجا بخوانید.

محتوای جلسات روان‌درمانی کاملاً محرمانه است و درمانگر تنها در جلسات سوپرویژن (نظارت بالینی) و به منظور بهبود فرآیند درمان با رعایت تمام قواعد رازداری از آن استفاده می‌کند. برای آشنایی بیشتر در مورد حریم خصوصی و مرزهای حرفه‌ای درمان به اینجا مراجعه کنید.

روانکاوی توسط زیگموند فروید ایجاد شده است و بر اساس اصول ناخودآگاه و تعاملات روانی میان خودآگاه و ناخودآگاه عمل می‌کند. این روش با استفاده از تکنیک‌هایی مانند تحلیل رویا، تداعی آزاد و تحلیل مقاومت، به بررسی مسائل روانی عمیق‌تر پرداخته و هدف آن دستیابی به درک بهتری از افکار و احساسات ناآگاهانه فرد است. روانکاوی می‌تواند به شناسایی ریشه‌های مشکلات روانی و تغییر الگوهای رفتاری ناسالم کمک کند. برای آشنایی بیشتر با روانکاوی به اینجا مراجعه کنید.

روان‌درمانی یک اصطلاح کلی است که به مجموعه‌ای از روش‌های درمانی برای مشکلات روانی اطلاق می‌شود. روانکاوی نوع خاص از روان‌درمانی است که بر تحلیل ناخودآگاه، روابط بین‌‌فردی و تجربیات گذشته متمرکز است. اما همان‌طوری که پیش‌تر اشاره شد، روان‌درمانی یک اصطلاح کلی است که علاوه بر روانکاوی، شامل درمان‌های دیگر مانند درمان شناختی-رفتاری، طرحواره درمانی و … می‌شود. روانکاوی در مقایسه با سایر روش‌های درمانی معمولاً نیاز به مدت زمان بیشتری دارد و بیشتر به بررسی لایه‌های عمیق‌تر روان فرد می‌پردازد

 

روانکاوی به دلیل پیچیدگی‌های فرآیند کشف ناخودآگاه و پردازش احساسات و تجربیات عمیق‌تر، معمولاً به زمان طولانی‌تری نیاز دارد. این روش نیازمند جلسات مداوم است تا فرد به‌طور کامل بتواند به شناخت و تجزیه و تحلیل مسائل روانی خود بپردازد. همچنین، ایجاد اعتماد و برقراری ارتباط مؤثر و امن با درمانگر فرآیندی طولانی و زمان‌بر است.

 

این روش ممکن است برای هر فردی مناسب نباشد. کسانی که به دنبال درمان‌های سریع و کوتاه‌مدت هستند یا تمایلی به درک عمیق از گذشته خود ندارند، ممکن است نتوانند از روانکاوی بهره‌مند شوند. این شیوه بیشتر برای افرادی مؤثر است که آماده‌اند به تحلیل ریشه‌ای مشکلات خود بپردازند و به بهبود تدریجی و طولانی‌مدت دست یابند، بنابراین بهرمندی از روانکاوی نیازمند بردباری و صبر بیشتری است.

 

یک روانکاو ماهر باید دارای تخصص علمی بالا، تجربه گسترده در زمینه روانکاوی و توانایی ایجاد محیطی امن و حمایتی برای مراجعین باشد. طبق سنت روانکاوی، درمانگر تحلیلی یا روانکاو باید خودش تحلیل (یا به عبارت دیگر درمان) شده و تحت نظارت یک ناظر بالینی مجرب باشد. روانکاو باید قادر باشد افکار و احساسات ناخودآگاه را تحلیل کرده و به فرد کمک کند تا به‌طور مؤثری با مسائل درونی خود مواجه شود.

به‌طور معمول، روانکاوی عوارض جانبی جدی ندارد. با این حال، در طول فرآیند درمان، ممکن است فرد احساساتی مانند اضطراب، افسردگی یا غم را تجربه کند. این احساسات معمولاً بخشی از فرآیند بهبود و شفاف‌سازی ذهنی هستند و به فرد در مسیر درمان کمک می‌کنند.

 
 

روانکاوی بر این فرض استوار است که افراد اغلب توسط خواسته‌ها و تمایلات ناشناخته‌ای که از ناخودآگاه سرچشمه می‌گیرند، برانگیخته می‌شوند. این خواسته‌ها و تمایلات می‌تواند از طریق رابطه‌ی میان مراجع و روانکاو شناسایی شود. با گوش دادن به داستان‌ها، خیال‌پردازی‌ها و رویاهای مراجعان، و همچنین تشخیص نحوه‌ی تعامل آنها با دیگران، روانکاوان دیدگاهی منحصر به فرد ارائه می‌دهند که دوستان و بستگان ممکن است قادر به دیدن آن نباشند. صحبت با یک روانکاو آموزش‌دیده به شناسایی الگوها و رفتارهای مشکل‌زای زیربنایی کمک می‌کند. با تحلیل رابطه روانکاو و مراجع، آن‌ها می‌توانند راهی به سوی رهایی عاطفی لازم برای ایجاد تغییرات اساسی و پایدار و بهبودی از ضربه‌های گذشته کشف کنند.